Lampu ujian medis LED portabel kanthi saklar sikil JD1400L 7w

Lampu ujian medis LED portabel kanthi saklar sikil JD1400L 7w

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Presentasi Produk

 Data Teknis
  Model   JD1400L
  Tegangan   AC 100-240V 50HZ / 60HZ
  Kekuwatan   7W
  Urip bohlam   50000jam
  Suhu Warna   5000K ± 10%
  Diameter facula   10-270mm
  Intensitas Cahya   40000LUX
  Jinis ngalih    Ngalih sikil
   Titik Cahya sing bisa disetel    √

Kauntungan Kita
1. Produk iki nganggo desain teknologi optik profesional, keseimbangan cahya sing disebar.
2. Portable cilik, lan sembarang sudut bisa mlengkung.
3.Jinis lantai, jinis klip lsp.
4. Produk kasebut digunakake ing ENT, ginekologi lan pemeriksaan gigi. Bisa digunakake minangka iluminasi bawahan ing ruang operasi, uga lampu kantor.

xczsa
fvdvw
etgewq
mhgngb

Papan Aplikasi

Model liyane

dsadw

Sertifikat

dwasdkjh
vcveq
LAPORAN UJI NO: 3O180725.NMMDW01
Produk: Lampu Medis
Sing Nduwe Sertifikat: Nanchang Micare Medical Equipment Co., Ltd.
Verifikasi menyang: JD2000, JD2100, JD2200
  JD2300, JD2400, JD2500
  JD2600, JD2700, JD2800, JD2900
Tanggal diterbitake: 2018-7-25

Pengiriman & Pembayaran

dwdsadgb

Paket

nhyhfg
xzcssw

Dhaptar Paket

1. Lampu Medis ----------- x1
2. Batere Rechargeble ------- x2
3. Adaptor Ngisi ------------ x1
4. Kothak Aluminium ----------------- x1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita