Lampu Operasi Teater

Lampu Operasi Teater

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

 Intensitas cahya kanthi jarak 1 m (lx) 160,000LUX (langkah kaping 10)
Intensitas Cahya 83.000 pasang-160.000 lux / 83,000-160,000 lux
Khasiat bercahaya (lm / W) 130 / W
Suhu warna (K) 3500-5000K (4 langkah sing bisa diatur)
wadd
bgdfv

Profil Perusahaan

Nanchang Light Technology Exlotatin Co, Ltd khusus kanggo sumber cahya khusus pangembangan, produksi lan pemasaran. Produk kasebut digandhengake karo bidang medis perawatan, panggung, film lan televisi, mulang, warna rampung, pariwara, penerbangan, kriminal investigasi lan produksi industri, lsp.

Perusahaan iki duwe tim staf sing nduweni kualifikasi. Kita fokus ing ide operasi integrit, profesional lan layanan. Ing addtin, prinsip kita yaiku supaya pelanggan kepenak, sing dianggep minangka dhasar kanggo kaslametan. Kita darmabakti kanggo pengembangan perusahaan lan karir sumber ringan. Gegayutan karo produk, kita menehi komitmen kualitas lengkap kanggo para pelanggan kanthi kualitas njamin kanggo nggayuh prinsip pelanggan sing wis diresiki lan kualitas luwih dhisik. Kangge, kita matur nuwun sanget kanggo pelanggan anyar lan biasa sing dipercaya produk kita. Kita bakal luwih ningkatake produk sing ana lan layanan, lan njupuk tren pangembangan teknologi paling anyar kanthi basis iki. Kita bakal menehi sing anyar puteran terobosan teknis kanggo inovasi supaya bisa nyedhiyakake produk lan layanan technicl sing luwih apik kanggo pangguna

Nalika ngadhepi abad anyar, Teknologi Cahya Nanchang bakal luwih akeh ngadhepi peluang lan tantangan kanthi pssin luwih cepet, luwih stabil, ambune pasar senstive lan ora ana gunane manajemen kanggo mesthekake posisi penting kita ing bidang teknologi optik.

Pengepakan & Pengiriman

gbnhh
fwe

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita