Warta industri

  • Kabeh sertifikat registrasi FDA ora resmi

    FDA nerbitake kabar kanthi judhul "registrasi lan dhaptar piranti" ing situs web resmi tanggal 23 Juni, sing negesake manawa: FDA ora ngetokake Sertifikat Registrasi menyang perusahaan perangkat medis. FDA ora nyathet informasi registrasi lan dhaptar kanggo perusahaan sing ...
    Waca liyane