Ing wayah sore tanggal 16 Maret 2020, pimpinan Minjian Qingshanhu teka ing Nanchang maikere Medical Equipment Co., Ltd.

Ing wayah sore tanggal 16 Maret 2020, pimpinan Minjian Qingshanhu teka ing Nanchang maikere Medical Equipment Co., Ltd.

Ing wayah sore tanggal 16 Maret 2020, pimpinan Minjian Qingshanhu teka ing Nanchang maikere Medical Equipment Co., Ltd. kanggo ngunjungi lan ngerti kahanan perusahaan sing bali kerja lan produksi sawise wabah Xinguan. Ing pandhuan Chen Fenglei, manajer umum Nanchang maikel Medical Equipment Co., Ltd., pimpinan Minjian Qingshanhu mriksa ruang kantor perusahaan, lan ngenalake lan nduduhake sawetara produk anyar perusahaan kasebut.

fwasfa
wfsaf

Produk Anyar sing dirancang dening klompok ------- JD1700

Katrangan produk
Model produk :JD1700 、 JD1700L
Lingkup aplikasi :Serangkaian produk iki nyedhiyakake pencahayaan lokal menyang dokter nalika mriksa lan operasi. Cocog kanggo sumber cahya tambahan ing departemen rawat inap rumah sakit lan ruang operasi.
Komposisi produk: kalebu wadhah lampu, krenjang, pasokan listrik, lsp.
Fungsi
Produk iki nganggo sumber listrik voltase sudhut lan 12 sumber cahya daya dhuwur. Tutup lampu nganggo rakitan lensa optik kanggo nglumpukake cahya. Titik cahya seragam lan padhang.
Produk iki wis dileksanakake ing saindenging desain lan produksi GB 9706.1-2007 "Peralatan Listrik Medis-Bagéan 1: Syarat Umum Kanggo Keselamatan" lan "Syarat Teknis Produk kanggo Lampu Bantu Bedah".

Spesifikasi
1, Spesifikasi Daya
Voltase input: 100-200V ~ 50 / 60Hz
Voltase output: 12V / 2A ~ 2.5A
2 temperature Suhu warna: 4000 ~ 5000K
3 umin Ilamasi : 5200 ~ 67000lux
5 weight Bobot net :
Gunung: 5 ~ 7kg
Lengan lampu : 2,8 ~ 4.0kg
Sing duwe lampu : 1,4 ~ 2,4kg
Basis : 12 ~ 14kg
Riser: 2,8 ~ 3.8kg
6 type Jinis keamanan: Aku ngetik, bagean aplikasi jinis BF

Antarmuka produk

fawfaf

Gambar 1 Tampilan umume JD1700

fwafawf
fwafawf

Gambar 2 Tampilan umume JD1700L

fawfawffaf

1 joint Putar sendhi 2 、 Sambungake lengen 3 cover Tutup lampu 4 、 Papan lampu
5 button Tombol kontrol 6 、 Saklar sensorik
Gambar 3 Diagram skema sing duwe lampu
1. Sawise listrik diuripake, tombol saklar (5) utawa saklar sensor (6) bisa digunakake kanggo murup piranti lan wiwit kerjane.
2. Padhange cahya bisa diatur liwat tombol saklar (5), utawa lebokake tangan sampeyan ing sangisore sensor (6).


Wektu kiriman: Mar-18-2021