Pimpinan teknik sipil Qingshanhu dibukak kanggo sinau babagan resume kerja lan produksi perusahaan anggota

Pimpinan teknik sipil Qingshanhu dibukak kanggo sinau babagan resume kerja lan produksi perusahaan anggota

Ing wayah sore tanggal 16 Maret 2020, pimpinan Minjian Qingshanhu teka ing Nanchang maikere Medical Equipment Co., Ltd. kanggo ngunjungi lan ngerti kahanan perusahaan sing bali kerja lan produksi sawise wabah Xinguan. Ing pandhuan Chen Fenglei, manajer umum Nanchang maikel Medical Equipment Co., Ltd., pimpinan Minjian Qingshanhu mriksa ruang kantor perusahaan, lan ngenalake lan nduduhake sawetara produk anyar perusahaan kasebut.

wqds vcxvedf


Wektu kiriman: Jan-09-2021