JD2100 1w Lampu Bedah LED ENT Dental Medical

JD2100 1w Lampu Bedah LED ENT Dental Medical

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Teknis

 Data Teknis
  Model   JD2100
  Tegangan Kerja   DC 3.7V
  Urip LED   50000jam
  Suhu Warna   4500-5500k
  Wektu kerja   ≥ 10 jam
  Ngisi daya Wektu   4 jam
  Tegangan Adaptor   100V-240V AC, 50 / 60Hz
  Bobot Pemegang Lampu   160g
  Pencahayaan   ≥15000 Lux
  Dhiameter lapangan cahya ing 42cm   20-120 mm
  Jinis Baterai   Baterai Polimer Li-ion sing bisa diisi ulang
  Luminance sing bisa disetel   Nggih
  Titik Cahya sing bisa disetel   Nggih

JD2100 minangka lampu bedah LED sing ekonomis kanthi tenaga 1w lan intensitas 15000lux, bisa digunakake kanggo sawetara operasi dhasar, ngemas karo kothak illuminum, bisa nyetel padhange liwat batere kontrol, kapasitas batere 4400Amh lan wektu kerja 6-8 jam yen ngisi daya sepisan . Iki digunakake kanthi akeh ing untu, ent, dokter kewan, ginekologi, proktologi, lsp.

Fokus cahya iku seragam lan bunder, suhu warna 5500K kanthi warna cahya putih, pangisi daya batere kasedhiya kanggo nyedhiyakake standar USA, standar Jepang, standar Australia, standar Eropa lan standar Inggris. Nalika nindakake operasi, batere bisa dilebokake ing kanthong utawa sabuk, sirah cahya bisa fleksibel munggah lan mudhun.

Saben headlamp ngemot siji batere pc lan siji plug, Kothak aluminium cilik kanggo mbantu ngirit biaya pengiriman, lan apik banget. Headband ukurane bisa disetel adhedhasar dokter, nyetel tombol kanggo nyetel kenceng lan ngeculake, nemokake posisi sing paling kepenak kanggo nindakake operasi. Ana kedudukan kanggo dipasang ing kabel supaya ora nyebabake dokter bisa kerja kanthi normal.

Voltase kerja yaiku DC3.7V, batere bisa digunakake kanggo baterai polimer li-ion, bisa digunakake 500 kali, bohlam LED sing diimpor saka Amerika Serikat kanthi merek Cree, lan wektu urip 50000 jam. Lampu utama sing klasik banget. Kita bisa ngirim liwat DHL, Fedex, TNT, dll. Dheweke minangka mitra jangka panjang. Layanan OEM uga kasedhiya ing MOQ, kita bisa ngatur logo ing produk utawa kothak pengepakan. Garansi setaun, uga kita bisa menehi dhukungan teknis yen ana masalah sawise garansi.

Jarak kerja normal udakara 50cm, produk kasebut nduwe sertifikat CE lan ISO. Uga cocog karo loupes bedah, 2.5X, 3.0X, 3.5X, 4.0X, 5.0X lan 6.0X kabeh kasedhiya kanggo dipasang, jarak kerja jarak saka 280-550mm kanggo opsional, lan tampilan sing diajukake beda adhedhasar model sing beda.

Papan Aplikasi

xczsa
fvdvw
etgewq
mhgngb

Paket

wee

Dhaptar Paket

1. Lampu Medis ----------- x1
2. Batere Rechargeble ------- x1
3. Adaptor Ngisi ------------ x1
4. Kothak Aluminium ----------------- x1

Sertifikat

dwasdkjh
vcveq
LAPORAN UJI NO: 3O180725.NMMDW01
Produk: Lampu Medis
Sing Nduwe Sertifikat: Nanchang Micare Medical Equipment Co., Ltd.
Verifikasi menyang: JD2000, JD2100, JD2200
  JD2300, JD2400, JD2500
  JD2600, JD2700, JD2800, JD2900
Tanggal diterbitake: 2018-7-25

Model sing gegandhengan

dwdwsxcz

Pengiriman & Pembayaran

dwdsadgb

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita