FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa MOQ Sampeyan?

Siji Piece.

Apa Aku Bisa Nduwe Sample Gratis kanggo Mrikiti Kualitas?

Ya, hubungi kami kanggo conto gratis.

Bisa nampa Pesenan OEM / ODM?

Ya, kalorone bisa.

Kepiye Cara IPay kanggo Pesenan?

TT, Western UnionPaypal, Kertu Kredit, LC

Suwene Apa Sampeyan Bakal Tekan?

Kapal pesenan umum & Cilik sajrone 24-48 jam. Lan butuh 3-5 dina kanggo transportasi menyang AS. Filipina lan Asia Kidul suwene 2-3 dina.

Apa Cara Ngirim Sampeyan?

DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS, BRE, ARAMEX.

Apa Layanan Liwat Sampeyan?

7 dina ora ana sebab kanggo GANTI utawa PEMBELIAN MULAI

Apa Sertifikasi sing Sampeyan Duwe?

CE, TUV, FSC, IS09001, ISO13485.