Tur Pabrik

Ing wulan Juni 2011,Meckel resmi didegake minangka pabrikan lampu tanpa bayang-bayang ing Provinsi Jiangxi. Perusahaan kasebut dununge ing Zona Pengembangan teknologi tinggi Nanchang, jembaré 3000 meter persegi, kanthi luwih saka 50 karyawan. Pabrik kasebut dilengkapi kanthi lengkap lan industri