Babagan Kita

Nanchang Micare Medical Equipment Co., LTD

Lampu sing nyenengake supaya jagad iki dadi papan sing luwih apik

Inovasi, ngormati, menang-menang, tanggung jawab, matur nuwun. Gawe lampu medis sing luwih apik

Nanchang Micare Medical Equipment Co., LTD minangka perusahaan inovatif lan teknologi tinggi, kita dununge ing Zona Pangembangan Teknologi Nasional Nanchang. Kita mesthi fokus ing pangembangan lan pembuatan lampu medis. Produk utama kita nyakup Operasi Bedah Operasi, Lampu Ujian Medis, lan Lampu Medis, lsp. Umume refleksi Lampu LED LED sing diteliti lan dikembangake dening awake dhewe wis tekan level maju ing jagad, lan wis menang sawetara paten nasional, kita wis dadi inovasi pimpinan industri lampu medica. Sertifikat sing dipikolehi nduweni ISO13485, CE, sertifikat penjualan gratis lan liya-liyane.
Micare dikhususake kanggo nyedhiyakake lingkungan kerja sing aman, sehat lan nyaman kanggo kabeh peserta industri medis, nggunakake prestasi ilmiah & teknologi paling anyar, pengetahuan profesional ing bidang medis, lan inovasi terus-terusan, kanggo ngasilake hemat energi & energi, produk sing aman & efisien, lan nggawe nilai luwih gedhe kanggo pembangunan sosial.

Perusahaan iki duwe tim staf sing nduweni kualifikasi. Kita fokus ing ide operasi integritas, profesional lan layanan. Kajaba iku, prinsip kita yaiku supaya pelanggan kepenak, sing dianggep minangka dhasar supaya bisa urip. Kita darmabakti kanggo pengembangan perusahaan lan karir sumber ringan. Gegayutan karo produk, kita menehi komitmen kualitas lengkap kanggo para pelanggan kanthi jaminan kualitas kanggo nggayuh prinsip lan orientasi pelanggan luwih dhisik. Kangge, kita matur nuwun banget marang para pelanggan anyar lan biasa sing dipercaya produk. Kita bakal luwih ningkatake produk lan layanan sing ana, lan njupuk tren pangembangan teknologi paling anyar kanthi basis iki. Kita bakal menehi trobosan anyar babagan inovasi supaya bisa nyedhiyakake produk lan layanan teknis sing luwih apik kanggo pangguna. Micare utamane ngasilake lampu bayangan bedah, pencahayaan tambahan bedah, lampu kepala medis, kaca pembesar medis, sumber lampu dingin medis lan varietas liyane.

Crita Kita

Ing wulan Juni 2011

Ing wulan Juni 2011, Micare dibentuk kanthi resmi lan dadi pabrikan Lampu Bedah Medis ing Provinsi Jiangxi.

Ing taun 2014

Ing 2014, Lampu Bedah LED reflektif sakabèhé menang hadiah nomer loro Jiangxi Produk Anyar Apik banget.

Wiwit taun 2015 nganti saiki

Wiwit taun 2015 nganti saiki, perusahaan saiki duwe produk inti kayata lampu bedah medis, lampu pemeriksaan medis, sumber lampu dingin medis, lampu medis, lan liya-liyane, lan wis kerja sama karo akeh rumah sakit kanggo ngembangake pasar domestik lan luar negeri kanthi aktif, lan melu ing macem-macem pameran medis ing omah lan luar negeri wis kakehan lan entuk pujian saka para pelanggan.