24 inci dipimpin layar tampilan pasien monitor Medis kanggo operasi lan Pemeriksaan

24 inci dipimpin layar tampilan pasien monitor Medis kanggo operasi lan Pemeriksaan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Data teknis

Model: 2450
Ukuran tampilan: 24 inci
Pasokan listrik: sumber daya eksternal 24V
Resolusi: 1920X 1200
Rasio: 16:10
Werna: 16,7 yuta
Padhang kalibrasi: 250 + 10CDS / m2
Kontras:1000: 1
Perspektif:178/178
Wektu nanggepi:15ms
Standar instalasi: VESA 100x 100M
Konsumsi daya: ora luwih saka 100W MAX
Aplikasi Utama: Laparosocpe, Hysteroscope. Arthroscope, ENT, PTED, Urologi

saccww333
xzcsa
bgbdsfd

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita