Produk Anyar

  • Portable LED medical examination light with foot switch JD1400L 7w

    Lampu ujian medis LED portabel kanthi foo ...

    Presentasi Produk Model Data Teknis JD1400L Voltase AC 100-240V 50HZ / 60HZ Daya 7W Bulb Life 50000hrs Suhu Warna 5000K ± 10% Diameter Facula 10-270mm Intensitas Cahaya 40000LUX Tipe saklar Titik Kaki Titik Cahaya yang Dapat Disesuaikan √ Kauntungan Kita 1. Produk iki nganggo optik profesional desain teknologi, saldo cahya sing disebarake. 2. Portable cilik, lan sembarang sudut bisa mlengkung. 3.Jinis lantai, jinis klip lsp 4.Produk ...

  • JD2100 1w LED Surgical ENT Dental Medical Headlight

    JD2100 1w LED Bedah ENT Perawatan Kesehatan Kepala ...

    Spesifikasi Teknis Model Data Teknis JD2100 Voltage Work DC 3.7V LED Wangun 50000hrs Suhu Warna 4500-5500k Wektu Kerja ≥ 10 jam Charge Time 4 jam Adaptor Voltage 100V-240V AC, 50 / 60Hz Lampu Pemegang Lampu 160g Iluminasi diameter15000 Lux bidang diameter diameter 42cm 20-120 mm Tipe Baterai Baterai Polimer Li-ion Isi Ulang Luminance Bisa disetel Ya Cahya Lampu sing bisa disetel Ya JD2100 minangka ...

  • Operation Theatre Light

    Lampu Operasi Teater

    Spesifikasi Intensitas cahya kanthi jarak 1 m (lx) 160,000LUX (langkah kaping 10) Intensitas Cahaya 83,000lux-160,000 lux / 83,000-160,000 lux Khasiat bercahaya (lm / W) 130 / W Suhu warna (K) 3500-5000K ( 4 langkah sing bisa diatur) Profil Perusahaan Teknologi Cahaya Nanchang Exlotatin Co, Ltd minangka spesialis ing sumber cahya khusus pangembangan, produksi lan pemasaran. Produk kasebut digandhengake karo bidang perawatan medis, panggung, film lan televisi, piwulang, sirip warna ...

  • 24 inches led Medical monitor patient display screen for surgery and Examination

    24 inci dipimpin monitor Medis tampilan pasien s ...

    Model data teknis: 2450 Ukuran tampilan: 24 inci Pasokan listrik: pasokan listrik eksternal Resolusi 24V: 1920X 1200 Rasio: 16:10 Warna: 16,7 yuta Kecerahan kalibrasi: 250 + 10CDS / m2 Kontras: 1000: 1 Perspektif: 178/178 Wektu respons : Standar instalasi 15ms: Konsumsi daya VESA 100x 100M: ora luwih saka 100W MAX Aplikasi Utama: Laparosocpe, Hysteroscope. Arthroscope, ENT, PTED, Urology

Rekomendasi Produk

Warta

  • Ing wayah sore tanggal 16 Maret 2020, leade ...

    Ing wayah sore tanggal 16 Maret 2020, pimpinan Minjian Qingshanhu teka ing Nanchang maikere Medical Equipment Co., Ltd. kanggo ngunjungi lan ngerti kahanan perusahaan ...

  • Kabeh sertifikat registrasi FDA dudu ...

    FDA nerbitake kabar kanthi irah-irahan "registrasi lan dhaptar piranti" ing situs web resmi tanggal 23 Juni, sing negesake manawa: FDA ora ngetokake Sertifikat Registrasi kanggo ...

  • Pemimpin teknik sipil Qingshanhu v ...

    Ing wayah sore tanggal 16 Maret 2020, para pimpinan Minjian Qingshanhu teka ing Nanchang maikere Medical Equipment Co., Ltd. kanggo ngunjungi lan ngerti kahanan perusahaan sing bali kerja lan pro ...

  • Dadi coronavirus bisa dipateni dening ...

    Anti epidemi! Bakal dadi tumindak bebarengan kanggo kabeh wong ing Festival Musim Semi taun 2020. Sawise ngalami "sampul" sing angel ditemokake lan disapu dening Shuanghuanglian lan ...